Spinning,,,,,,

tar död på VEM som helst.
Galet jobbigt men skönt när det är gjort och glad att jag gick upp i Ottan för att Träna.


Om ni inte visste det redan så är spinning en utmärkt träningsform för er som vill få en bra grundkondition fort. Spinning är inte bara jobbigt, det är mycket effektiv om du vill få starka muskler på nolltid. Spinning tränar främst de stora muskelgrupperna i benen, vilket bidrar till ett starkare hjärta, starkare lungor och en sundare blodcirkulation.
Spinning är en skonsam träningsform för de som varit skadade, är överviktiga, eller för de som inte vill träna andra former av kondition. Spinning kan också med fördel användas som konditionskomplement till styrketräning i gym.
Det bästa med spinning som träningsform är att du kan lägga upp din träning så som du vill och samtidigt bli inspirerad av ledaren och få peppning från den övriga gruppen i träningssalen. Passen brukar innehålla både smidighet, rörlighet, styrka, kondition och koordination. Spinningpassen är också konstruerade så att mjölksyra undviks i största möjliga utsträckning.
Är du osäker på hur du skall ställa in cykeln för att få ut optimal träning och undvika skador så kan du vara lugn. Detta brukar ledaren alltid visa innan passet drar igång och skulle ledaren inte ta upp detta bör du påpeka detta för denna innan så du inte går miste om viktiga cykelinställningar. Det enda du behöver tänka på innan passen är att ta med dig en välfylld vattenflaska och en handduk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0