Himlen o solnedgången,,,,

var så vacker på vägen hem.


Best Friends,,,,,,

i alla lägen. Vår Thelma är världens snällaste katt i alla lägen. När vega håller henne tror man att hon är ett mjukdjur hon sitter ligger precis som en docka kolla in bilden från sidan hur hon ligger med böjda tassar, Fina sötaste o snällaste Thelma hopas du skall trivas som Stadskatt.


Semstern kan börja,,,,,

jag har bunkrat upp massa tidningar,,,jag är galen i tidningar,,,,de är lyx o avkoppling,,,,önskar att jag var mera en boklus,,,,men böcker för mig är för tidskrävande kan inte fokusera på det jag läser just därför borde jag läsa böcker,,,,nej men tidningar är enkelt,,,,ger inspiration och massa fina foton. Tidningshajken det är jag✌✌✌


Ensamrätt om,,,,,

E4:an i två veckor så skönt. Men ännu skönare blir det att semestern börjar i morgon,igen.


Semster feeling,,,,,,

snart är man där igen. Inget 40 grader varmt i skuggan på dagen, inte allinklusive men ändå lediga hela familjen i allafall. Här är Vega o jag på Arlanda redo att åka till Turkiet.


Coolt matbord,,,

i från Mio. Lite 50 tals känsla av de hela, skulle behöva ett nytt matbord till nya boendet och tanken är den att jag skulle nog vilja ha i läggskiva. Men det blir nog bara att måla om bordet,,,,min make har aldrig gillat att jag målade bordet HubbaBubba rosa,,,,har lite tankar kring omålning,,,,dessutom behöver vi nya stolar,,,mina pinnstolar är fina men ej hållbara de limmas o limmas. Så jag får nog börja med stolinköp.


Mycket jobb och,,,,,

egen hårvård och en sjuk längtan till mina kids i dag. En lång arbetsdag kvar och sedan massa kids tid och även tid med bäste maken❤ längtar!!!! Fixa själv min fula utväxt som blir blont när jag är röd dessutom fick längderna massa ny röd ton. Nu är håret blankt och som nytt,,,,Thjohoooooo ljuvlig känsla.


I dag är mina,,,,

killar och prövar fiskelyckan. Medans Vega&Jag mumsar pannkisar i solsken, tvättar och bara latar oss. Huset är så lugnt o tyst när endast hälften är hemma. Nej nu skall jag hänga tvätt!!👕👔👗


De var 1:a året ,,,,,

huset maken köpte en rosenbuske åt mig på morsdag. I år har den fått otroligt många knoppar och blommar nu i härligt rött. Måste säga att trädgården har blommat så fint hela juli månad. Men allt blommade en månad senare denna kalla sommar. Ni ser på bilderna blomster i från min trädgård.


Mörkret kommer på kvällen,,,,

och på onsdag har vi 1:a aug. 1 månad till sep börjar och hösten kommer sakta med säkert, men först skall vi njuta av en hel sommar månad kvar. Skall njuta extra eftersom min fortsatta semster kommer då, om tre dagar blir jag ledig igen och jag längtar så efter lata dagar igen. Men de är ju lite mysigt att tända ljus igen på kvällen o i går kväll var myggen som bortblåsta eller så är det våran fantastiska mygg dosa som höll dem borta. Ljus mys från i går kväll:


Mjölkchoklad Pannacotta,,,,

blev det till efterrätt. Efter min makes önskemål som är galen i denna pannacotta. Men nu känns det som jag har gjort den några gånger dags att kolla upp på internet efter nya recept. Tve pogrammet HalvÅtta hos Mig har ju många härliga efterätter. Alltid kul att surfa efter recept o matbloggar. Här får ni tips av mig på en bra matblogg: http://emmaskök.se/


Besök av Stockholmare,,,,

som fick sej lite lantliv. Vi fick ju toppen väder och var till badhuset där vi fick se Elliot som badets akrobat, sedan hem och grilla och äta oss proppmätta. Härligt att ha sommarliv igen att hinna träffa sina vänner igen. Lyxtid=vänskapstid


Frukost och ,,,,

i klädd bikini. Ljuva lediga dag med bikini väder!!


Skönt badväder,,,,

inte många bad dagar för kidsen tur att vi var till Turkiet så de blev en vecka i sträck. Men i går badade de mer än någonsin hos kusinen, härligt.


Mycket skratt,,,,

sång o musik. Har träningsvärk i magen efter allt skratt otroligt roligt för både stora och små. Tusen TACK för en toppen kväll!!


Bortskämd hos,,,,,

i fina systers hem.


Måste säga,,,,,

att jag blir lite lycklig av tanken att om 2 mån cyklar jag endast till jobbet. Just nu tar jag bilen ställer den i området vi skall flytta till och jag har tagit min cykel till stan, så cyklar jag sista biten. Lite ofattbart att jag bara har denna lilla cykel tur till jobbet om 2 mån:)


Måste säga,,,,,

att jag blir lite lycklig av tanken att om 2 mån cyklar jag endast till jobbet. Just nu tar jag bilen ställer den i området vi skall flytta till och jag har tagit min cykel till stan, så cyklar jag sista biten. Lite ofattbart att jag bara har denna lilla cykel tur till jobbet om 2 mån:)


Bästa,,,,

morgonstart. Älskar när solen lyser redan på morgonen o frukost kan intas i värme i frisk luft. Efter två arbetsveckor nu längtar jag till helgen, hoppas verkligen den bjuder på sol.


Vilken,,,,,,

härlig kväll som bjuder på sol då vi genast tände grillen på med lax i folie o färskpotatis och så blev det efter Elliots önskemål choklad pudding till efterätt med våra egna smultron,,,,,yummie.


Grillen ,,,,,,

tänd. Det blir lax o färskpotatis på kvällsmenyn. Tänk att vi har prästkragar som blommar ännu❤


Grillen ,,,,,,

tänd. Tänk att vi har prästkragar som blommar ännu❤


Grillen tänd,,,,,

tänk att vi har prästkragar som blommar ännu❤


Me and my love,,,,,

❤❤❤❤❤❤


Galet av 14 dagar,,,,,,

framåt endast EN regnfri:/


Blomster i från,,,,

trädgården.


Sötis,,,,,,


I dag har Familjen,,,,

varit hos fina vänner i Östhammar och haft en toppen dag. Fiskat badat fikat o myst. Själv har jag jobbat synd på en sådan fin och solig dag.


Sommarfest med bästa,,,

kollegor med familj. Det hann vi med innan vi åkte till Turkiet och det blev hur lyckat som helst och kom i säng kl 04:00. Tiden sprang i väg vi hade så många skratt o MYS!!!


Konstverk,,,,

kolla in vilka utsmyckningar de gjorde av frukten i Turkiet. Mycket imponerande och vackert!!!!


Egen skörd,,,,

lite jordgubbar och även ett moget hallon. Första året det blivit hallon sedan Maken planterade för två år sedan. När man sår eget så äter man med andakt och de är extra gott o lyxigt.


Min Solstråle,,,,,,

den gränslösa kärleken till sina barn. Saknar dem så fort de inte är i ens närhet,,,,,


Blått i stora,,,,,

lass. Älskar numera blått i alla former kornblå, ljusblå, pastell blå, klar blå, mörkblå,marint blått etc. Extra snyggt med blått till rött barr!!! Kommer sakna min blåa halltapet men jag har ju lite nya blåa ideer till nya boendet,,,,,sååå klaaaart!!!


PizzaNight,,,,,,

För mig och Vega,,,,riktigt tjejmys❤ Vi tittar på Tjorven och Båtsman och sedan har vi jordgubbar o glass att se framemot,,,,så mysigt att få egen tid med bara ett barn ibland. Så sällan men väldigt värdefullt❤❤❤❤❤❤❤


Tråd o nål,,,,,,

dax att laga hål i kidsens kläder. De brukar hinna växa ur dem innan man hinner laga. Men en sådan här dag är utmärkt med sådant fix när det stormar regn utanför.


Härliga sommartripp,,,,

till Turkiet SunwingResort&spa Side.

Bästa familjetid är när man får vara alla fyra tillsammans oslagbart.

Vi njöt av ett 40 gradigt Turkiet ca 10 timmars poolhäng och All inklusive så vi åt massa gott och Chilla vid poolen.
-Det här är livet som Vega brukar säga.
 

Dagens väder prognos,,,,

är regn, så trist. Elliot är hos en kompis och leker och jag och Vega tänder ljus och har en liten målarstund Vega gillar verkligen att måla en favvo syssla. Helst av allt hade jag viljat suttit på altanen i sol☀☀☀☀ Efter gårdagens rensning är jag lite sugen att gå en rensning igen i källaren lättare att ta bort saker man var lite osäker på. Rensa rensa rensa,,,,måste få utnämna mig till rensnings proffs numero uno.


Sommar kläder,,,,

är inget man behövt denna sommar,,burr. Nej snarare flecce kläder,,,fniss. Nej sommarkläder är trist finns inget fint bara massa REA trams. Höstkläder är desto roligare o finare. Dags att boka in en höst tripp till Stockholm med Therese!?


Kvällsfika i lyx,,,,,

I lyx eftersom jag bakade morotskaka. Dessvärre är mina barn kinkiga när det gäller fikabröd,,,jag bakar gärna men de äter aldrig,,,,endast bullar, kladdkaka och chokladbollar. Aldrig muffins, någon av alla mina goda pajer på sin höjd en liten sked av min pannacotta. Så de är lite tråkit när man bakar o ingen äter men bra för deras tänder men värre för mina tänder;) Har i dagsläget fått Elliot att dricka lite te i allafall så man får sällis!!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/337474/images/2012/pic_500c6ab1e087c326cc00001f.jpg" class="image">


Kvällsmys när det,,,,,

börja mörkna på kvällarna. Och i kväll går våra tankar extra till alla drabbade i Norge 🙏


Oj vad vi har,,,,,,

rensat. Vegas rum är helt rensat från barbie som fått ullhår till saker hon inte leker med annars. Böcker hon vuxit i från och halv trasiga ting. Rensat och vikt ur hennes garderob. Rensat alla Elliots kläder och böcker och papper och klädkammaren i hans rum. Gjorde rensning i min egna garderob,,,,puhhhh vad underbart ännu mera rensat,,,ThJOHooo


Kvälls sol och ,,,,,,

Rose fick avsluta en härlig lördag. Tack fina Martina o kids för en härlig dag!!!!!


När solen visar,,,,,

sig blir man lycklig i hjärtat. Allra helst denna sommmar som har regnat bort tänk om ca:1 månad har vi september månad. Fika o gärna pajer sommar tid med härlig vaniljsås. Jag är tillbaka på bloggen igen efter en paus❤❤❤❤❤


Fin blomster i från,,,,,

Trädgården. Av allt regn så blomstrar det mera än vanligt i julimånad. Gräsmattan brukar vara gul i juli men i år är den grönskande o nästan som en djungel.


Härlig lördag,,,,,

när min fina syster o barn på besök. Vi grillade god mat och var sedan till badhuset sedan gick vi hem för kaffe och Hallonpaj med en stor dos Vaniljsås.


RSS 2.0